Nyilvános számadás - Bajkay, Imrich, 18??-19??; Szük, Edmund, 18??-19??
Informácia o verejnom vyúčtovaní príjmov zo spoločenskej zábavy Královochlmeckého dobrovoľného hasičského spolku, ktorý sa konal 5. júla 1903. Príjem 513,40. Výdavky 173,87. Čistý zisk 119,53. Vyúčtovanie datované v Kráľovskom Chlmci 11.07.1903