Földkisajátitás a vasut céljaira
V záujme miestnej železničnej trate Trebišov-Vranov prebehli rokovania v oblasti Vojčíc a Milhostova vo veci privatizácie pozemkov. Delegovanie komisie v zložení: Dr. Vojtech (Béla) Molnár, statkár Štefan (István) Bessenyei, Imrich (Imre) Reviczky. Zasadanie komisie určené na 27. júla 1903