A zsidó hitoktatás és egyebek : Válaszul Knöpfler Sándor úrnak - Péter, Michal
Polemika na stránkach novín vyvracia to že by bolo v predchádzajúcom článku šlo o výchovu židovských dievčat (ako si predchádzajúci článok vysvetlil Alexander Knöpfler) ale ide o preťaženie študentov meštianskej školy. Problematika maďarizácie