Rákoczi ünnepély
Informácia o tom, že Kasíno v Michalovciach usporiada 16. augusta 1903 spomienkovú oslavu na počesť Františka Rákociho II. Plán prípravných prác prejedná komisia v zložení : predseda - Július Fröhlich + menoslov ďaľších činovníkov. Datované v Michalovciach 23. júla 1903