A felsőzempléni ev. ref. egyházmegyei tanitóegyesület t. tagjaihoz - Dókus, László 18??-19??; Péter, Mihály 1867-1932
Pozvánka na riadnu výročnú schôdzu Hornozemplínskeho evanjelického reformovaného spolku učiteľov 7. augusta 1903 v Sečovciach. Program