Barthos József-
Správa o tom, že počas choroby hlavného slúžneho Sátoraljaujhely Jozefa Bathosa ho bude zastupovať dočasne menovaný slúžny gróf Viktor Hoyos (*1874, +[?] po roku 1945 jeho osud neznámy]