A gálszécsi ev. ref. egyház templom szenteléci ünnepély - Sütő, Koloman, 18??-19??
Referát zo slávnosti vysviacky kalvínskeho kostola v Sečovciach ktorá sa uskutočnila po jeho renovácii. Kostol bol postavený začiatkom 17. storočia. Slávnostné prejavy. Tamojší farár Michal Péter napísal dejiny kostola a v náklade 250 ks sa hneď aj zozobrali. Banket sa následne uskutočnil v hoteli "Nemzeti száloda"