A királyhelmeczi Rákoczi-ünnepély
Podrobný referát o spoločenskom podujatí mládeže Kráľovského Chlmca, ktorá usporiadala 9. augusta 1903 spoločenské podujatie venované pamiatke Františka Rákociho II. Podorbný rozbor programu podujatia