Rákoczi-ünnepély
Správa o pripravovanom podujatí michalovského Kasína venovaného pamiatke Františka Rákociho II., ktoré bude 16. augusta 1903. Program a účinkujúci. Hlavný príhovor prednesie hlavný notár mesta Gejza Polányi