Nyilvános köszönet - Péter, Michal, 18??-19??
Verejné poďakovanie za finančný dar 50 korún, ktorý kalvínsky farár Sečoviec obdržal od statkára a mecéna Štefana Bessenyeyho z Milhostova. Poďakovanie datované v Sečovciach 10 augusta 1903