Résen legyünk : Sátoraljaujhely, 1903. Nyárúto 14-én - Matolai, Atila
Úvodník z pera podžupana Zemplínskej župy Atilu (Etele) Matolaiho rozoberá stav a možné následky nedostatku maďarských dôstojníkov v uhorskej armáde