A függetlenségi kör zászlójára befolyt:
Finančná zbierka na zástavu Kruhu nezávislých o.i. prispeli: Gejza Szemere z Latomíra, Gejza Pauliczky z Kráľovského Chlmca, Jozef Petrovics z Michakoviec a iní