Gotterhalte Bárfa fürdőbe
Správa o tom, že slávnostne odhalili bustu uhorskej kráľovny Alžbety v Bardejovských kúpeľoch 16. augusta 1903. No napriek snahám vlastencov sa tam vmiesila nenávidená "Gotterhalte" [rakúska hymna]