Varannón-
Referát o priebehu pretekov v telesnej výchove a atletike spojené s tanečnou zábavou vo Vranove 23. augusta 1903. Finančný príjem bol 303,- korún, výdavky boli vo výške 241,18 a čistý zisk 61,82. Menoslov predplatiteľov a výška ich finančného príspevku