Halálozás
Správa o smrti Viktora Gejzu Révyho, technického radcu, hlavného inžiniera Spolku na reguláciu Tisy. Zomrel v Kráľovskom Chlmci 8. septembra 1903 [Menovaný došiel do Kráľovského Chlmca hneď po štúdiách vo Viedni a Budapešti v roku 1888, kde prv pôsobil ako inžinier pri spoločnosti na reguláciu Tisy a od r. 1896 jej hlavný inžier]