A töke-terebes-varannói vasut-
Správa o tom, že železničná trať je pripravená na odovzdanie, strážne miesta, stanice sú vystavané už sa len štrkom vysypávajú nástupištia. Z Vranova by sa mala začať stavať priemyselná železnica do lesov Banského a Zamutova