Agárverseny Gálszécsen
Spolok chovateľov chrtov poriada súťaž chrtov v Sečovciach 26. októbra 1903. Prihášky sa sústredňďujú u Júliusa Dókusa, tajomníka spolku. Prihlásiť sa môžu záujemci do 24 októbra a vdeň súťaže už len na mieste konania v Sečovciach. O nocľahy a ustajnenie chrtov sa postará hlavný slúžny Sečoviec Alexander Nemes. Poplatky