Meghivó - Láczay Szabó, Ladislav, 1845-1906
Pozvánka[ z pera predsedu vinohradníckej sekcie) Gazdovského spolku Zemplína - na schôdzu 15. októbra 1903. Témou má byť vinohradnícky zákon a kontrola vín. Pozvánka datovaná 6. októbra 1903