Nyilvános számadás - Steinfeld, Štefan
Text verejného zúčtovania finančného zisku zo spoločenského podujatia v Kráľovskom Chlmci 12. septembra 1903. Finančný zisk bude poukázaný v prospech požiarom postihnutých v obci Malý Horeš. Datované 1. októbra 1903