Búcsu - -N.
Referát o odpuste vo Vyšnej Radvani. Zemepán gróf László Károlyi. Slávnostnú reč 18.10.1903 mal Ferdinand Schopp, barón Vojtech (Béla) Vécsey zo Stredy nad Bodrogom. Svätú omšu celebroval Ladislav Novák, farár z Vŕbnice. Spoločný obed sa uskutočnil u radvanského farára Augustína Csurillu