Homonna Rákoczi-ünnepe
Referát z osláv, ktoré sa konali 24.10.1903. Pamätnú reč predniesol Dr. Ervin Moskovics a svoju príležitostnú báseň predniesol humenský kalbvínsky farár Karola Janka. Ľudovít Ugray vystúpil so spevokolom