Eördögh Dániel
Správa o smrti literáta Daniela Eördögha vo veku 89 rokov dňa 17. novembra 1903. Vychoval značnú časť mládeže Zemplína. Uverejnená jeho pohrebná reč na pohrebe kalvínskeho farára Gejzu Korbélyho