Elnöki körlevél - Péter, Michal, 18??-19??; Váradi, Pavol, 18??-19??
Listy. Hornozemplínsky kalvínsky spolok učiteľov vypisuje výberové konanie na prácu s témou Mládežnícke spolky a združenia na základe zasadania 4. augusta 1903 v Sečovciach. Podmienky