Tanügyi kinevezések
Správa o persionálnych zmenách na postoch učiteľov Zemplína: Peter Petreczki, diplomovaný účiteľ bol preložený z Čopu do Čertižného za učiteľa-kantora. Vojtech Nevim, diplomovanýá učiteľ bol menovaný za riadneho učiteľa do Kamennej Poruby