Halálozás
Správa o smrti Alberta Zomboryho v Sátoralajaujhely 19. decembra 1903 [Zombory - stará šlachtická rodina Zemplína, titul získali v r. 1754 Gabriel Z. z Davidova viď.: Borovszky, Samu: Zemplén vármegy...]