Vasut megnyitás
Dopisovateľ zo Sečoviec píše o tom, že 23.12.1903 bola spojazdnená novopostavená železničná trať Trebišov -Sečovce-Vranov. Odohralo sa to bez akejkoľvek slávnosti napriek tomu, že Sečovce prispeli na stavbu finančnou čiastkou 60 tisíc korún nedostali pozvánku na slávnostné zahájenie. Staničná budova pre Sečovce je v dedine Kochanovce [dnes súčasť Sečoviec]