Esküvők
Správy o sobášoch : Emil Révész, profesor meštianskej školy v Turč. sv. Martine sa zosobášil s učiteľkou Priskou Székely, dcéra penzionovaného učiteľa Sátoralajaujhely Izraela Singera. * Adolf Müller, pivovarník z Michaloviec sa zosobášil s Idou Scheves vo Viedni