Szmrecsányi Lajos : A mi metropolitánk - Patak, Ládislav
Spomienka na činnosť Ľudovíta (Lajos) Szmrecsániho, arcibiskupa v Jágri pri príležitosti vymenovania kráľom za vnútorného tajného radcu. Doplnené životopisnými údajmi