Kassa plébánosa : Impozáns megnyilatkozás Tost Barna mellet
O demonštrácii mešťanovKošíc, ktorí chcú za nového farára B. Tosta. Delegácia u biskupa a mešťanostu 25. marca na základe konkurzu o miesto košického frarára vyjadrila svoju dôveru B. Tostovi