Plébánosok nyugdíja : Néhány szó az ujhelyi esperesi kerület körlevéléhez
- v ktorom sa hovorí, aby na jarných zasadnutiach jednotlivých cirkevných obvodov sa prejednala otázka zvýšenia dôchodkov farárov a následne bude predložená biskupovi. Autor článku navrhuje prejednať ťažkosti, ktoré by sa mohli vyskytnúť pri podpore penzijnej základiny veriacimi