A plébánosjelölés és a "Felvidéki Ujság"
Reakcia novín Felvidéki Ujság, ktoré odmietajú obvinenia výkonným výborom Konrádyho strany vo veci kandidatúry košického farára. Podľa obvinenia "Felvidéki Ujság" boli terorizovaníé Tostovou-stranou