A kassai egyházmegye a "Katholikus Közlönyben" - [autor] Korvin
Reakcia na nesprávne údaje o činnosti košickej diecézy, ktoré uverejnil časopis Katholikus Közlöny v č. 16-20/1913 v prehľadnej správe v súvislosti s XI. katolíckou schôdzou. Odôvodňovanie nesprávneho prehľadu