Kassa plébánosa : Konrády Lajos kanonoki kinevezése
Z podnetu ministra školstva a náboženstva Vojtecha Jankovicha vymenoval kráľ Ľudovíta Konrádyho za mladšieho kanonika (ifjabb mesterkanonok) košickej kapituly. Životopisné údaje a činnosť Ľ. Konrádyho