A kereszt diadala : A premontrei fögimnázium Konstantin-ünnepe
- o jej priebehu. Kladné hodnotenie a obsah hry "A kereszt diadala" od L. Kovácsa, premonštrátskeho profesora, ktorú úspešne predviedli študenti. Vystúpenie spevokolu vedeného kanonikom Ľ. Konrádym. Ďaľší program