Abauj a paktumpolitikáról
Citovanie úvodníka novín Magyar Hirlap, ktorý kladne hodnotí rozhodnutie župného výboru vo veci obrany maďarskosti gréckokatolíkov a pravoslávnych veriacich východného Slovenska a najmä Sedmohradska proti ponemčovaniu