Kaminszky Sándor dr.
O smrti profesora košického seminára Alexandra Kaminszkeho, ktorý zomrel 18. decembra 1914 vo veku 45 rokov. Jeho životopisné údaje a kladné hodnotenie jeho činnosti, ako kňaza, profesora a novinára