Az egyházmegyéből
Správa o zvolení A, Hoffmanna, Dr. E. Sebeczkého a Dr. M. Pfeiffera, profesorov košickej teológie, ako aj B. Wicka, profesora náboženstva na prešovskom hlavnom gymnáziu, za členov skúšobnej komisie stredoškolských profesorov náboženstva