Kanonok beiktatása
Správa o inštalácii novomenovaných kanonikov Dr. Šimona Szmandrayho a Dr. Mikuláša Rusznáka 16. februára 1915 v gréckokatolíckom chráme v Prešove notárom sv. stolice Metodom Gojdicsom