Szózat a kassai görög katholikus magyarokhoz - Szarvasy Botfalvi, Pavol
Výzva k národnostiam, aby sa všetci gréckokatolícki veriaci zhromaždili v deputáciu k ich duchovnému vodcovi s prosbou, aby do 20. augusta 1915 mohli byť ich omše slúžené striedavo v maďarčine a staroslovienčine