Az eperjesi püspök a királynál
O audiencii prešovského gréckokatolíckeho biskupa Štefana Nováka u kráľa, kde o.i. biskup hovoril o svojich opatreniach medzi uhorskými rusínskými veriacimi v snahe ubrániť ich pred vplyvmi ruského pravoslávia následkom vojnových udalostí