A naptáregyesités : Felelet az ináncsi plébánosnak
Reakcia na článok I. Albrechta uverejnený vo Felvidéki Ujság 12. apríla 1916 pod názvom : A törvényhozás szüntese meg a Julián-naptár használatát [Nech zákonodarstvo zruší užívanie Juliánskeho kalendára] vo veci zjednotenia kalndára gréckokatolíckych veriacich