A naptáregyesités
Traja diecézni biskupi z diecéz: Mukačevskej, Prešovskej a Hajdudorožskej vydali pastiersky list, ktorým ustanovujú užívanie Gregoriánskeho kalendára medzi svojimi gréckokatolíckymi veriacimi. Citovanie úryvku z pastierskeho listu