Egyházmegyei Takarékpénztár - Richtarcsik, Gustáv
Článok kladne reaguje na návrh Ľ. Kristófa zriadiť diecéznu sporiteľňu a rozoberá príčinu prečo sa k tejto myšlienke vyjadrilo len málo farárov. Podáva náčrt diecéznej sporiteľne v Szombathelyi s číselnými údajmi, ktorá môže slúžiť ako príklad