Kerületi gyülés : A zempléni papság és a Egyházmegyei Takarékpénztár
Referát o jarnom valnom zhromaždení kňazstva dekanátu Sátoraljaujhely 27. marca 1917 v obci Tolcsva. O. i. prejednali otázku diecéznej sporiteľne