Az apátkaiak kriszkindlije : A főtisztelendő ur miért lát oly sötéten ? - Tóth, Štefan
Dodatok ku článku uverejnenom vo Felvidéki Ujság č.43/1918. Farár v Opátke vysvetľuje Jurajovi Richterovi, lesnému dozorcovi v Zlatej Idke, skutočnú situáciu vlastnej fary v súvislosti so zúrodnenými lúčkami obyvateľov Opátky