Tost Barna kanonok-plébános
O personálnych zmenách a postupoch v 7 kanonických hodnostiach košickej kapituly, pričom novým kanonikom a zároveň farárom sa stal Barnabáš Tost. Hodnotenie jeho doterajšej činnosti. Vymenovanie previedol kráľ na základe návrhu ministra školstva a náboženstva A. Apponyiho