Betegápolásunkról - Ágoston, Karol
Komentár k týfovej epidémii, ktorá zachvátila Prešov a okolie. Autor navrhuje popri rehoľných ošetrovateľkách aj katolícku verejnosť, ktorá by finančne podporovala nemocnice na zacvičenie ďaľších ošetrovateliek