Egyházmegyei hírek
Správa o tom, že košický biskup Augustín Fischer-Colbrie poveril staviteľa Jána Balogha výstavbou rímskokatolíckeho kostola v obci Boťany. Na čelo diecézneho technického úradu menoval Ľudovíta Konrádyho, vojenského kňaza