A ker. Egyesületek Kassa-egyhm. képviselőinek gyülése
- bola 19. novembra 1906 za predsedania Edmunda (Ödöna) Koncza. Referáty o výsledkoch činnosti jenotlivých spolkov. Uzniesli sa na zaslaní žiadosti parlamentu o zatváranie krčiem vo sviatok a nedeľu