Kegyúr és a káptalan : Konfliktus a felsősomi plébánia körül
Opis konfliktu, ku ktorému došlo medzi Sabinovom ako patrónom a gréckoktolíckou kapitulou v Prešove pri obsadzovaní uvoľneného miesta gréckokatolíckeho kňaza v Drienici